RAKENNUSPIIRUSTUKSET​

Rakennuslupakuvat, työmaakuvat, sopimussarjat.
Nykyaikaisilla laitteilla ja ohjelmistoilla pystymme tuottamaan tarvitsemasi tulosteet nopealla aikataululla.

Olemme erikoistuneet rakennuspiirustuksien kopiointiin ja tulostukseen. Olipa projektisi autotalli, omakotitalo tai kerrostalo niin voimme luvata, että saat erinomaisen palvelun nopeilla toimitusajoilla. Isoissa projekteissa voit antaa projektipankista meille tulostusmääräyksiä joiden mukaan postitamme, toimitamme suoraan työmaalle tai teemme kuvat noutovalmiiksi.

  • Rakennuspiirustukset, rakennuskuvat, lvi-suunnitelmat, sähkösuunnitelmat, automaatiokuvat 
  • Rakennuslupakuvat
  • Säänkestävät kuvat työmaakäyttöön
  • Skannauspalvelu
  • Kuvien säilytys palvelimella
Lähetä pdf-tiedostot meille sähköpostilla osoitteeseen myynti@kopio-raksa.fi ja odota valmistusmisviestiä. Tai voit tilata rakennuspiirustukset verkkokaupastamme.
 

Mihin rakennuspiirustuksia tarvitaan?

Niillä selvennetään rakennuslupaa hakiessa mitä ollaan rakentamassa, minne rakennetaan ja millaisia toimintoja rakennus tulee sisältämään. Yleensä pientalossa rakennuslupaan tarvitaan asemapiirros, julkisivupiirros, pohjapiirros, leikkaukset ja perustusleikkaukset. Rakennusluvan lisäksi tarvitset kuvia työmaalla, siksi nimemme onkin Kopio-Raksa. Perustukset tehdään mittojen mukaan, sähkö- ja putkimies tarvitsevat omat kuvansa jne. Ja onhan kiva jättää itsellekin mappiin ainakin yhdet puhtaat rakennuspiirustukset.

NOPEA TOIMITUS

Yleensä tilauksesi on valmis ennen kuin ehdit sitä kysyä. Normaalisti saman päivän aikana.

edullinen hinta

Paljonko kopiot/tulosteet maksavat? No yllättävän vähän.Voit arvioida kopioiden hinnan, kun lasket keskimääräisen rakennuspiirustuksen hinnaksi 3 euroa.

POSTITUSPALVELU

Kirjeet Postiin ja paketit Matkahuoltoon. Iisalmen taajaman alueella myös lähettipalvelu.