Nettisivut

Aukioloajat
Ma-to klo 9.00 – 15.00
Pe 9.00 – 14.00
myynti@kopio-raksa.fi

Tyylikäs ulkoasu ja helppo päivitettävyys on nykyaikaa nettisivuissa. Käytämme vapaan lähdekoodin WordPress ohjelmistoa.
Kysy lisää niin tutkitaan mikä vaihtoehto sopisi sinulle parhaiten?

Meiltä saat nyt myös dronekuvaukset nettisivujen sisällöksi.

Ohessa referenssisivustojamme

Ravintola Raatihuone

Raatihuoneen nettisivut uudistettiin syksyllä 2020. Lounaslistat, á la Carte ja muut yrityksen palvelut ovat nyt selkeästi esillä ja asiakkaiden yhteydenotot ohjataan puhelimen lisäksi lomakkeella sähköpostiin. Jazz-illat lisätään kalenteri lisäosan avulla, jolloin menneet tapahtumat poistuvat sivuilta automaattisesti, joten sivujen päivittämisessä on yksi asia vähemmän muistettavana.

Iisalmen Teräs ja Romu Oy

Yrityksellä ei aiemmin ollut nettisivuja, joten ne päätettiin rakentaa elokuussa 2020. Sivuprojekti aloitettiin palaverilla, jonka päätteeksi otettiin kuvia tuotteista ja tiloista. Erikseen suoritettiin vielä ilmakuvaus dronella.

OLO Nordic -verkkokauppa

Mieliyrtti Oy:n uusi verkkokauppa. Wp+Woocommerce alusta mahdollistaa monipuoliset nettisivut yhdistettynä verkkokauppaan. OLO Nordic – hyvinvoinnin tähden kaupasta saat puhtaat raaka-aineet hyvinvointisi tueksi.

Taide kuuluu kaikille

Iisalmessa kesällä 2020 järjestetään yhteisöllinen taidenäyttely. Tutustu aiemman näyttelyn kuviin ja innostu osallistumaan.

Savon Ympäristösuunnittelu Oy

Savon Ympäristösuunnitelun sivut uusittiin loppuvuodesta 2019. 

Rakennusliike Pentikäinen

Pentikäisen sivuille koottiin kohteita vuosien varrelta. Sivut toimivat WordPressin päällä ja ovat tottakai responsiiviset.

AgriDevice

AgriDevice lisäainepumput saivat omat tuotesivut. Näissä pumpuissa pystyy käyttämään muitakin lisäaineita kuin perinteisillä hapottimilla.

Kahvila Hilla

Hillan sivut päivitettiin responsiivisiksi keväällä 2019. Uudet sivut palvelevat paremmin niin asiakkaita kuin sivuja päivittävää henkilökuntaa.

Ilvola-Säätiö

Ilvola-Säätiön uudet nettisivut julkaistiin kesällä 2019. WordPress pohjalle rakennetut, nykyaikaiset sivut toimivat hyvin myös mobiilissa.

Paalupiha Oy

Paalupiha toteuttaa piharakentamisen laadukkaasti. Uudet sivut avattiin huhtikuussa 2019 ja samalla paranivat myös Google hakukonetulokset.

Sirviön Metalli Oy

Sirviön Metalli valmistaa Iisalmessa navettakalusteita. Yritys valittiin Iisalmen vuoden yrittäjäksi 2018. Nettisivuille luotiin tuotekatalogi, josta asiakkaiden on helppo selata yrityksen valikoimaa. Luonnollisesti sivut skaalautuvat mobiilissa hyvin.

Savon Henkilöstöpalvelu Oy

Henkilöstövuokrausta Ylä-Savon alueella. Sivujen uudistus toteutettiin alkuvuodesta 2019. Uusille WordPress sivuille on helppo lisätä avoimet työpaikat.

Safecare Oy

Paikallinen, yksityinen vartiointialan toimija Safecare Oy.  Rehellinen ja luotettava kumppani. Yrityksen nettisivut toteutettiin suositulle WordPress alustalle.

Raksakuvat -verkkokauppa

Suomen ensimmäinen verkkokauppa, josta voit tilata kopioita. Tosiasiassa tulosteitahan ne nykyisin ovat. Selkeä hinnoittelu, nopea toimitus. WordPress alusta lisättynä woocommerce verkkokauppaohjelmistolla.

Kopio-Raksa Oy omat nettisivut

Vihdoinkin saimme myös omat nettisivumme uudistettua. WordPressin päälle saadaan toteutettua nykyaikaiset ja myyvät sivut. Helppo ylläpidettävyys ja päivitettävyys on nykyaikaa.

www-autotekstiili

Iisalmen Autotekstiili • www.autotekstiili.fi

Iisalmen Autotekstiilin nettisivut julkaisiin lokakuussa 2018. Yrittäjällä oli käytössä jo Instagram ja Facebook sivut, mutta oli käynyt selväksi, että nettisivutkin tarvitaan. Sivujen ulkoasu luotiin olemassa olevan ulkoasun pohjalle. Sivut on rakennettu CmSimple sisällönhallintaohjelmiston päälle, joka soveltuu pienehköjen sivustojen alustaksi.

Ville Koljonen Oy • www.v-koljonen.fi

Villen Koljosen sivut uudistettiin syksyllä 2018. Vanhoilla sivuilla ei responsiivisuus eikä SSL-salaus ollut kunnossa. Ulkoasu pysyi muutoin lähes samanlaisena, mutta edellä mainitut asiat laitettiin kuntoon. Sivuilla käytössä CmSimple.

Auto- ja Konerami Ky • www.autojakonerami.fi

Yritykselle toteutettiin käyntikortti -sivut. Toiminnan ja kaluston esittely kuvagalleriassa sekä yhteystietosivu.