Nettisivut

Aukioloajat
Ma-to klo 9.00 – 15.00
Pe 9.00 – 14.00
myynti@kopio-raksa.fi

Tyylikäs ulkoasu ja helppo päivitettävyys on nykyaikaa nettisivuissa. Käytämme vapaan lähdekoodin CmSimple ja WordPress ohjelmistoja. Kysy lisää niin tutkitaan mikä vaihtoehto sopisi sinulle parhaiten?

Ohessa referenssisivustojamme

www-autotekstiili

Iisalmen Autotekstiili • www.autotekstiili.fi

Iisalmen Autotekstiilin nettisivut julkaisiin lokakuussa 2018. Yrittäjällä oli käytössä jo Instagram ja Facebook sivut, mutta oli käynyt selväksi, että nettisivutkin tarvitaan. Sivujen ulkoasu luotiin olemassa olevan ulkoasun pohjalle. Sivut on rakennettu CmSimple sisällönhallintaohjelmiston päälle, joka soveltuu pienehköjen sivustojen alustaksi.

www-safecare

Safecare Oy • www.safecare.fi

Safecare Oy:n nettisivut toteutettiin suositulle WordPress alustalle. Se mahdollistaa tyylikkäät ja nykyaikaiset sivustot.

Ville Koljonen Oy • www.v-koljonen.fi

Villen Koljosen sivut uudistettiin syksyllä 2018. Vanhoilla sivuilla ei responsiivisuus eikä SSL-salaus ollut kunnossa. Ulkoasu pysyi muutoin lähes samanlaisena, mutta edellä mainitut asiat laitettiin kuntoon. Sivuilla käytössä CmSimple.

www-raksakuvat

Raksakuvat verkkokauppa • www.raksakuvat.fi

Raksakuvat -sivusto on Kopio-Raksan oma verkkokauppa, jossa myymme rakennuspiirustustulosteita eripuolille Suomea. Kauppa on rakennettu WordPress + Woocommerce kombolla käyttäjien lisäksi maksullisia lisäosia toiminnallisuuden lisäämiseen.