Nettisivut

Aukioloajat
Ma-to klo 9.00 – 15.00
Pe 9.00 – 14.00
myynti@kopio-raksa.fi

Tyylikäs ulkoasu ja helppo päivitettävyys on nykyaikaa nettisivuissa. Käytämme vapaan lähdekoodin WordPress ohjelmistoa.
Kysy lisää niin tutkitaan mikä vaihtoehto sopisi sinulle parhaiten?

Meiltä saat nyt myös dronekuvaukset nettisivujen sisällöksi.

Ohessa referenssisivustojamme

bistro MAKU

Uuden ravintolan avaus on jännittävä tapahtuma ravintoloitsijalle, mutta myös sivujen tekijälle. Bistro Makun sivuja hahmoteltiin kevään aikana käyttäen oman ruokapöydän ääressä napsittuja kuvia salaateista ja hampurilaisista. Avajaisia edeltävänä päivänä kävin kuvaamassa annoksia ja ravintolaa ja deadlinen mukaisesti sivut valmistuivat samana päivän kuin ravintola aukaisi ovensa.
Menestystä Bistro Maku, tulemme nauttimaan.

Komulainen Components

Komulainen Components tarjoaa CNC-koneistusta useille eri materiaaleille. Yritys toimii Iisalmessa ja palvelee niin yksityisiä kuin yrityksiäkin erilaisissa komponentti tarpeissa.

SK-Lasi Oy

SK-Lasin uudet sivut avattiin joulukuuss 2021. Lasipalvelut ovat nyt selkeästi ryhmitelty asiakkaiden näkökulma huomioiden. 

Anaika Wood Ltd Oy

Anaika Wood kaipasi sivujen uudistusta. Uudistus toteutettiin vuoden 2021 aikana neljällä kieliversiolla (suomi, englanti, japani ja kiina). Sivuille napattiin kuva lähiseudulta dronella ja lisäksi kuvattiin sahan esittelyvideo.

SawoCare Oy

SawoCare kaipasi monipuolisempaa ja toiminnallisempaa nettisivustoa. Uudet sivut avattiin syksyllä 2021 ja niiden kehitys jatkuu.

MKo Service Oy

Vuonna 2021 perustettu hitsauslaitteiden huoltoon erikoistunut yritys sai nettisivut lokakuussa 2021. Yritys huoltaa hitsauslaitteiden lisäksi sähkö- ja paineilmakoneet. Sivut toteutettiin WordPressillä.

SähköRami Oy

SähköRami tarjoaa laadukasta sähkösuunnittelua ja urakointia. Nettisivut uudistettiin vuoden 2021 aikana nykyaikaiselle WordPress pohjalle. Myös sivuilla oleviin kuviin panostettiin, paikallinen valokuvausliike Kuvatuulos kävi ottamassa laadukkaat kuvat.

Iisalmen teatteri

Iisalmen teatterin sivut päivittyivät keväällä 2021. Sivuilla pääset tutustumaan teatterin historiaan vanhojen julisteiden ja kuvagallerian kautta. Muistatko mitä näytelmiä 80-luvulla esitettiin? 

Aluepro Oy

Aluepro:n nettisivut kaipasivat uudistusta. Sivuilla esitellään yrityksen koulutukset, joihin ilmoittautumiset otetaan vastaan sivujen kautta. 

Ravintola Raatihuone

Raatihuoneen nettisivut uudistettiin syksyllä 2020. Lounaslistat, á la Carte ja muut yrityksen palvelut ovat nyt selkeästi esillä ja asiakkaiden yhteydenotot ohjataan puhelimen lisäksi lomakkeella sähköpostiin. Jazz-illat lisätään kalenteri lisäosan avulla, jolloin menneet tapahtumat poistuvat sivuilta automaattisesti, joten sivujen päivittämisessä on yksi asia vähemmän muistettavana.

Iisalmen Teräs ja Romu Oy

Yrityksellä ei aiemmin ollut nettisivuja, joten ne päätettiin rakentaa elokuussa 2020. Sivuprojekti aloitettiin palaverilla, jonka päätteeksi otettiin kuvia tuotteista ja tiloista. Erikseen suoritettiin vielä ilmakuvaus dronella.

OLO Nordic -verkkokauppa

Mieliyrtti Oy:n uusi verkkokauppa. Wp+Woocommerce alusta mahdollistaa monipuoliset nettisivut yhdistettynä verkkokauppaan. OLO Nordic – hyvinvoinnin tähden kaupasta saat puhtaat raaka-aineet hyvinvointisi tueksi.

Taide kuuluu kaikille

Iisalmessa kesällä 2020 järjestetään yhteisöllinen taidenäyttely. Tutustu aiemman näyttelyn kuviin ja innostu osallistumaan.

Savon Ympäristösuunnittelu Oy

Savon Ympäristösuunnitelun sivut uusittiin loppuvuodesta 2019. 

Rakennusliike Pentikäinen

Pentikäisen sivuille koottiin kohteita vuosien varrelta. Sivut toimivat WordPressin päällä ja ovat tottakai responsiiviset.

AgriDevice

AgriDevice lisäainepumput saivat omat tuotesivut. Näissä pumpuissa pystyy käyttämään muitakin lisäaineita kuin perinteisillä hapottimilla.

Kahvila Hilla

Hillan sivut päivitettiin responsiivisiksi keväällä 2019. Uudet sivut palvelevat paremmin niin asiakkaita kuin sivuja päivittävää henkilökuntaa.

Ilvola-Säätiö

Ilvola-Säätiön uudet nettisivut julkaistiin kesällä 2019. WordPress pohjalle rakennetut, nykyaikaiset sivut toimivat hyvin myös mobiilissa.

Paalupiha Oy

Paalupiha toteuttaa piharakentamisen laadukkaasti. Uudet sivut avattiin huhtikuussa 2019 ja samalla paranivat myös Google hakukonetulokset.

Sirviön Metalli Oy

Sirviön Metalli valmistaa Iisalmessa navettakalusteita. Yritys valittiin Iisalmen vuoden yrittäjäksi 2018. Nettisivuille luotiin tuotekatalogi, josta asiakkaiden on helppo selata yrityksen valikoimaa. Luonnollisesti sivut skaalautuvat mobiilissa hyvin.

Savon Henkilöstöpalvelu Oy

Henkilöstövuokrausta Ylä-Savon alueella. Sivujen uudistus toteutettiin alkuvuodesta 2019. Uusille WordPress sivuille on helppo lisätä avoimet työpaikat.

Safecare Oy

Paikallinen, yksityinen vartiointialan toimija Safecare Oy.  Rehellinen ja luotettava kumppani. Yrityksen nettisivut toteutettiin suositulle WordPress alustalle.

Raksakuvat -verkkokauppa

Suomen ensimmäinen verkkokauppa, josta voit tilata kopioita. Tosiasiassa tulosteitahan ne nykyisin ovat. Selkeä hinnoittelu, nopea toimitus. WordPress alusta lisättynä woocommerce verkkokauppaohjelmistolla.

Kopio-Raksa Oy omat nettisivut

Vihdoinkin saimme myös omat nettisivumme uudistettua. WordPressin päälle saadaan toteutettua nykyaikaiset ja myyvät sivut. Helppo ylläpidettävyys ja päivitettävyys on nykyaikaa.

WEBHOTELLI

Hyvä nettisivu tarvitsee kaveriksi hyvän ja luotettavan webbihotellin. Olemme vuosien saatossa testanneet useita palveluntarjoajia. Tällä hetkellä yhteistyökumppanilistallamme on kaksi toimijaa, Zoner ja Hostaan. Kauttamme saat sopivan webhotellin kummalle tahansa. Oheiset linkit ovat affiliate linkkejä, joiden kautta tulleista tilauksista saamme pienen komission.