Nettisivut

Aukioloajat
Ma-to klo 9.00 – 15.00
Pe 9.00 – 14.00
myynti@kopio-raksa.fi

Tyylikäs ulkoasu ja helppo päivitettävyys on nykyaikaa nettisivuissa. Käytämme vapaan lähdekoodin CmSimple ja WordPress ohjelmistoja.
Kysy lisää niin tutkitaan mikä vaihtoehto sopisi sinulle parhaiten?

Ohessa referenssisivustojamme

Kopio-Raksa Oy omat nettisivut

Vihdoinkin saimme myös omat nettisivumme uudistettua. WordPressin päälle saadaan toteutettua nykyaikaiset ja myyvät sivut. Helppo ylläpidettävyys ja päivitettävyys on nykyaikaa.

Safecare Oy

Paikallinen, yksityinen vartiointialan toimija Safecare Oy.  Rehellinen ja luotettava kumppani. Yrityksen nettisivut toteutettiin suositulle WordPress alustalle.

Raksakuvat -verkkokauppa

Suomen ensimmäinen verkkokauppa, josta voit tilata kopioita. Tosiasiassa tulosteitahan ne nykyisin ovat. Selkeä hinnoittelu, nopea toimitus. WordPress alusta lisättynä woocommerce verkkokauppaohjelmistolla.

www-autotekstiili

Iisalmen Autotekstiili • www.autotekstiili.fi

Iisalmen Autotekstiilin nettisivut julkaisiin lokakuussa 2018. Yrittäjällä oli käytössä jo Instagram ja Facebook sivut, mutta oli käynyt selväksi, että nettisivutkin tarvitaan. Sivujen ulkoasu luotiin olemassa olevan ulkoasun pohjalle. Sivut on rakennettu CmSimple sisällönhallintaohjelmiston päälle, joka soveltuu pienehköjen sivustojen alustaksi.

Ville Koljonen Oy • www.v-koljonen.fi

Villen Koljosen sivut uudistettiin syksyllä 2018. Vanhoilla sivuilla ei responsiivisuus eikä SSL-salaus ollut kunnossa. Ulkoasu pysyi muutoin lähes samanlaisena, mutta edellä mainitut asiat laitettiin kuntoon. Sivuilla käytössä CmSimple.